Vi finner løsningen
Proweld engineering AS

ProWeld Engineering AS har spesialkompetanse på sveis og brenner for faget. Vi har ambisjoner om å være en ledende leverandør innen koordinering og konsultering innen sveisefaget og har gjennom egne ansatte og våre dyktige samarbeidspartnere et landsdekkende marked. 

ProWeld Engineering AS ønsker å være en aktiv bidragsyter i utviklingen av både norsk og lokal industri, hvor vi sammen med kunder, produsenter og leverandører finner løsninger for enhver situasjon. Vi og våre samarbeidspartnere har gjennom en rekke prosjekter funnet gode og kostnadseffektive løsninger, hvor vi sammen med kunden har hatt et tett og godt samarbeid.

Sveiseindustrien er under kontinuerlig utvikling hvor nye løsninger og utfordringer lurer bak hvert et hjørne. ProWeld Engineering AS har sammen med kunder, leverandører og produsenter løst en rekke utfordringer og er ikke sjenert for å møte nye. 

Hvis du og din bedrift har en utfordring du ønsker å dele med oss, gleder vi oss til å møte denne med et åpent sinn, slik at vi sammen kan kan finne de gode løsningene.

Skjermbilde (2)


Din partner på sveis