Sveisekoordinering

ProWeld Engineering AS leverer faste og prosjektspesifikke tjenester for sveisekoordinering til bedrifter og leverandører

Skjermbilde (2)
Sveisekoordinering og 
konsultering

ProWeld Engineering AS har spisskompetanse på sveis med internasjonalt sertifiserte sveisekoordinatorer. Med våre egne ansatte og gode samarbeidspartnere rundt om i hele Norge, har vi et landsdekkende marked og leverer konsulent- og sveisekoordineringstjenester til både bedrifter og enkeltprosjekter.


ProWeld Engineering AS tilbyr en ny dimensjon koordineringstjenester til sveiseindustrien, hvor både bedrifter og prosjekter kan anskaffe nødvendige tjenester for sveisekoordinering tilpasset sine behov, slik at vi sammen kan fortsette å utvikle både lokal og norsk industri.


KONTAKT OSS
ljghfpuyf
Sveisekoordinering for 
Bedrift

ProWeld Engineering AS leverer faste tjenester som sveisekoordinator til selskaper som ikke klarer å tilfredsstille kravet til dette selv. I et marked hvor det stilles stadig strengere krav til sveisekoordinatorer med stor mangel på kvalifisert personell, ønsker ProWeld Engineering AS å tilby en rimelig og fleksibel løsning til alle bedrifter som trenger dette. Anskaffelse av sveisekoordinatorer til din bedrift kan være både vanskelig og kostbart. Med bruk av ProWeld Engineering AS som din bedrifts ansvarlige sveisekoordinator, vil du få kvalifisert personell med tett og fleksibel oppfølging til en redusert kostnad sammenlignet med prisen av en fast ansatt sveisekoordinator.


Kontakt oss for et skreddersydd tilbud til din bedrift.


KONTAKT OSS
wis20-slider1 (2)

SVEISEKOORDINERING for 

prosjekt

ProWeld Engineering AS leverer prosjektbaserte konsulent og koordineringstjenester til både kunder, produsenter, leverandører og entreprenører. 

Vi leverer tjenester for oppfølging av sveisearbeid, planlegging og gjennomføring av sveisearbeidet samt sveiserelatert bistand og rådgivning til både kunder, leverandører og alle som skulle ønske det.

Har du et prosjekt og er usikker på hvilke krav som stilles til arbeidet eller ønsker en "on site" koordinator til å følge opp arbeidet på plassen, kan ProWeld Engineering AS levere tjenester i alle former og fasonger til både store og små prosjekter.


Ta kontakt å fortell oss om ditt spennende prosjekt!


KONTAKT OSS